معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تحصیل در نوبت صبح از نظر کارشناسان برای دانش آموزان سازنده تر است و درس هایی که در ساعت صبح ارائه می شوند برای دانش آموزان قابل فهم تر هستند.
حبیب الله بوربور افزود: این موضوع که زمان تحصیل دانش آموزان صبح از بعدازظهر کمتر است با عدالت آموزشی منافات دارد و تنها راه حل آن یک نوبته کردن مدارس است.
وی خاطرنشان کرد: یک نوبته کردن مدارس موضوعی نیست که با یک تصمیم گیری ساده میسر شود و نیازمند ساخت فضاهای آموزشی مورد نیاز کشور است.
بوربور اظهار داشت: یک نوبته شدن مدارس به 210 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که تامین این اعتبار نیازمند مشارکت فعال مردم و خیرین است.
وی یادآور شد: هم اکنون 34 درصد مدارس کشور دو نوبته هستند و بیش از 9 میلیون و 300 هزار دانش آموز در این مدارس در نوبت های صبح و عصر تحصیل می کنند.
رئیس سازمان تجهیز و نوسازی مدارس کشور تاکید کرد: روند مشارکت خیرین و مردم در امر مدرسه سازی در رفع ناعدالتی آموزشی، افزایش فضاهای جدید و تحصیل موفق تر دانش آموزان بی شک موثر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر ، 25 کلاس جدید درس در قالب سه مدرسه خیرساز درساوجبلاغ با حضور جمعی از مسئولان به بهره برداری رسید برای ساخت این مدارس پنج میلیارد ریال توسط خیرین هزینه شده است.
نظر شما